Erbacee https://agricoltura.regione.emilia-romagna.it/produzioni-agroalimentari/temi/bio-agro-climambiente/agricoltura-integrata/disciplinari-produzione-integrata-vegetale/Collezione-dpi/dpi_2018/norme/erbacee https://agricoltura.regione.emilia-romagna.it/@@site-logo/logo_rer_quadrato_bianco.png Erbacee Difesa frumento 2020.pdf NTA Triticale NTA Sorgo NTA Soia NTA Segale NTA Riso NTA Prati polifiti NTA Pisello proteico NTA Orzo NTA Mais NTA Girasole NTA Frumento tenero e duro NTA Foraggere NTA Favino NTA Farro NTA Erba medica NTA Colza NTA Barbabietola NTA Avena Diserbo Sorgo 1 2 3 Successivi 20 elementi
Erbacee https://agricoltura.regione.emilia-romagna.it/produzioni-agroalimentari/temi/bio-agro-climambiente/agricoltura-integrata/disciplinari-produzione-integrata-vegetale/Collezione-dpi/dpi_2018/norme/erbacee https://agricoltura.regione.emilia-romagna.it/@@site-logo/logo_rer_quadrato_bianco.png Erbacee Difesa frumento 2020.pdf NTA Triticale NTA Sorgo NTA Soia NTA Segale NTA Riso NTA Prati polifiti NTA Pisello proteico NTA Orzo NTA Mais NTA Girasole NTA Frumento tenero e duro NTA Foraggere NTA Favino NTA Farro NTA Erba medica NTA Colza NTA Barbabietola NTA Avena Diserbo Sorgo 1 2 3 Successivi 20 elementi